Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η Εμπορική ανακοινώνει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου, οι εταιρίες Κλωνατέξ και Δίολκος πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι τίτλοι της ΤτΕ διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στις νέες δωρεάν μετοχές. Πρεμιέρα της Audio Visual στην Παράλληλη. Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει το εύρος τιμών στο placement. Συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Ανακοινώνεται το εύρος τιμών για το placement του ΟΠΑΠ.

* Συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1. Πρόγραμμα των προτεραιοτήτων της Προεδρίας.

2. Χρηματοδότηση για την Ανάπτυξη.

3. Οικονομική ανόρθωση της Δυτικής όχθης και της Λωρίδας της Γάζας.

4. Κοινοτικός Προϋπολογισμός.

5.Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

5.1. Πορτογαλία.

5.2. Ιταλία: Διαδικασία Υπερβολικού Ελλείμματος.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΟΡΑ του Χ.Α., στον κλάδο ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, οι 14.815.402 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε., με κωδικό ΟΑΣΗΣ ’ΑΒΕ’, κωδικό ISIN GRS489003004 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής ευρώ 2,40. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα στις νέες δωρεάν μετοχές (1ν/3π).

Καταβολή μερισμάτων

FITCO: 0,037 ευρώ.

ΧΑΛΚΟΡ: 0,050 ευρώ.

SATO: 0,030 ευρώ.

FRIGOGLASS: 0,140 ευρώ.

COSMOTE:0,570 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η Εμπορική Τράπεζα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου του 2005.

Γενικές συνελεύσεις

KΛΩNATEΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή της Εκθεσης του Δ.Σ. για τον Ισολογισμό και την Διαχείριση της χρήσης 2004 και έγκριση αυτής.

2. Υποβολή προς έγκριση Οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2004 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσης και Προσάρτημα), της Κατάστασης Ταμειακών Ροών καθώς και της Εκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτού.

3. Υποβολή της Ενοποιημένης Εκθεσης του Δ.Σ. για τον Ισολογισμό και την Διαχείριση της χρήσης 2004 και έγκριση αυτής.

4. Υποβολή προς έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2004 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσης και Προσάρτημα), της Κατάστασης Ταμειακών Ροών καθώς και της Εκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτού.

5. Aπαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του Δ.Σ. και των Eλεγκτών για τις ενέργειες της Διοίκησης στη χρήση 2004.

6. Eγκριση αποζημιώσεων και αμοιβών των μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 27 του Kαταστατικού για τη χρήση 2004 και έγκριση για σύναψη ειδικής σύμβασης εργασίας ή εντολής με τα μέλη του Δ.Σ. και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών.

7. Eκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Eλεγκτού για τη χρήση 2005.

8. Τροποποίηση σύμβασης διαχείρισης με θυγατρικές Εταιρείες.

9. Επικύρωση εκλογής μέλους Δ.Σ.

10. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν.2190/1920, στα μέλη του Δ.Σ. να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

11. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ.210-5708000, fax: 210-5708035) τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το Kαταστατικό και το Nόμο καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.Ε.Χ.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Athens ELECTRA HOTEL, Ερμού 5, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων.

2. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 35 του Καταστατικού της Εταιρείας περί Μετοχικού Κεφαλαίου.

3. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας σε ενιαίο κείμενο μαζί με τις αποφασισθείσες τροποποιήσεις.

Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν στην Εταιρεία τη βεβαίωση δέσμευσης μετοχών του Κ.Α.Α., κατά το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Τα πληρεξούσια και εν γένει έγγραφα νομιμοποίησης των εκπροσώπων ή αντιπροσώπων των Μετόχων πρέπει επίσης να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία, οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών σε οποιαδήποτε Τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί στην Εταιρεία (Ερμού αρ. 7, Αθήνα), μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Διεθνή

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιούνιος).

- Ανακοίνωση του δείκτη λιανικών τιμών (Ιούνιος).

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v