Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Σελόντα πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές των εταιριών Πλαστικά Κρήτης, Μουζάκης και Κτήμα Λαζαρίδη διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος. Η εταιρία Optima εντάσσεται στον κλάδο ”Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριότητας”, ενώ αρκετές εισηγμένες προχωρούν στην πληρωμή μερίσματος για τη χρήση του 2004.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: 0,05 ευρώ.

ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ: 0,012 ευρώ.

ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ: 0,025 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Συγγρού 231, στον Δήμο Ν. Σμύρνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: α) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου δια μεταβολής της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς τον σκοπό αποσβέσεως ζημιών που προέκυψαν από αποτίμηση αξίας χρεογράφων, β) Ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δια μεταβολής της ονομαστικής αξίας των μετοχών συνεπεία κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών. Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την εκτέλεση των αποφάσεων αυτών και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 (περί μετοχικού κεφαλαίου) του καταστατικού της εταιρείας.

Οι κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Συστήματος Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, που εκδίδεται από το Κεντρικό αποθετήριο Αξιών, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (Τμήμα Μετόχων, Λ. Συγγρού 231, 171 21, Ν. Σμύρνη) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να παραδώσουν μέσα στην ίδια προθεσμία τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης στα γραφεία της Εταιρείας. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν όπως ακριβώς προβλέπεται πιο πάνω στην προηγούμενη περίπτωση. Επίσης μέσα στην ίδια προθεσμία, των πέντε (5) τουλάχιστον ημερών πριν από την ημερομηνία της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, πρέπει να παραδοθούν στην εταιρεία και τα έγγραφα εκπροσώπησης ή αντιπροσώπευσης, στις περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Ταξινόμησης Εταιριών στους κλάδους του ΧΑ, η εταιρία ”ΟΡΤΙΜΑ ΑΕΕΧ” εντάσσεται από σήμερα στον κλάδο ’Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριότητας’, καθόσον η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στις 07/07/05, αποφάσισε τη λύση της εταιρίας και τη θέση της σε εκκαθάριση.

Καταβολή μερισμάτων

Μ. Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ: 0,050 ευρώ.

ΣΙΔΕΝΟΡ: 0,100 ευρώ.

BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ: 0,060 ευρώ.

ATTICA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 0,080 ευρώ.

FOURLIS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 0,100 ευρώ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ:0,230 ευρώ.

ΑΚΤΩΡ: 0,300 ευρώ.

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: 0,030 ευρώ.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: 0,040 ευρώ.

ΚΡΕ.ΚΑ: 0,0254 ευρώ.

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ: 0,070 ευρώ.

ΕΛΙΝΟΙΛ: 0,140 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v