Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παρουσίαζει την έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία, ενώ ο ΣΜΕΧΑ πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις τάσεις της πολιτικής της ΕΕ για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες (2005-2010) και τις επιπτώσεις στις ελληνικές τράπεζες και το χρηματιστήριο. Εναρξη καταβολής μερίσματος για την Albio Συμμετοχών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ: 0,0185 ευρώ.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: 0,017 ευρώ.

Διάφορα

”Τις τάσεις της πολιτικής της ΕΕ για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες [2005-2010] και τις επιπτώσεις στις ελληνικές τράπεζες και το χρηματιστήριο”, θα αναπτύξει ο κ. Γεώργιος Ζαββός, μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τ. Ευρωβουλευτής και τ. Πρόεδρος της Επιτροπής εκσυγχρονισμού του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και του χρηματιστηρίου, σε ομιλία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών, στις 16:30 μ.μ., στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10).

Στην εκδήλωση θα παραστούν πέραν των μελών του ΣΜΕΧΑ και όλοι οι φορείς της Κεφαλαιαγοράς, Διοικήσεις Τραπεζών, Υπουργοί, Βουλευτές, κλπ.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 23/568/9.6.2005 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 3.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 07/07/2005.

* Σύμφωνα με την αριθ. 23/568/9.6.2005 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.642 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 07/07/2005.

Καταβολή μερισμάτων

ALBIO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 0,025 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Jean-Philippe Cotis, θα παρουσιάσουν στις 13:00 μ.μ., την έκθεση του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ιούλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v