Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Μαθιός Πυρίμαχα, Εγνατία Τράπεζα, Elbisco Συμμετοχών, Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου, Δέλτα Project, ΓΕΚ, Τέρνα, Δίολκος, Μπενρουμπής και Κεράνης Συμμετοχών πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Audio Visual για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 2,60 ευρώ.

ΒΕΤΑΝΕΤ: 0,14 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, Επιδαύρου 5, Ρέντης.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 13:00, στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ- Αίθουσα Αριστοτέλης I, Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη.

ELBISCO A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, στις 10:00, στην έδρα της εταιρίας, Κολοκοτρώνη 23 και Μυκόνου, Κηφισιά.

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, στις 18:00, στα γραφεία του υποκαταστήματος της εταιρίας, Αγ. Γεωργίου 40-44, Πεύκη.

ΔΕΛΤΑ PROJECT Α.Β.Ε.Τ.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 16:00, στο ξενοδοχείο ”ΤΙΤΑΝΙΑ”, αίθουσα ”ΝΙΚΗ”, συνεδριακό κέντρο ”ΕΥΡΩΠΗ”, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα.

ΓΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λ. Μεσογείων 85, Αθήνα.

ΤΕΡΝΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Λ. Μεσογείων 85, Αθήνα.

ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Athens ELECTRA PALACE HOTEL, Νικοδήμου 18, Αθήνα.

Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 16:00, στα γραφεία της εταιρείας, Αγίου Θωμά 27, Παράδεισος Αμαρουσίου.

ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, στις 13:00 για τους κατόχους κοινών μετοχών, και στις 15:00 για τους κατόχους προνομιούχων, στην έδρα της εταιρίας, Αθηνών 39, Πειραιάς.

ΕΕΕΧΑΑ: Η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών πραγματοποιεί Ανοικτή Συνεδρίαση της 4ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, στις 18:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Hilton.

Δημόσιες εγγραφές

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Audio Visual για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα δεχθεί στις 9:30, τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα, Dr. Albert Spiegel. Στις 10:30, ο υπουργός θα μετάσχει στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής. Στις 12:30, θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Philippe Maystadt, στη συνάντηση που θα έχει στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ενώ στη συνέχεια θα παραστεί σε γεύμα που οργανώνει ο ΣΕΒ προς τιμήν του Προέδρου της ΕΤΕπ. Στις 20:30, ο υπουργός θα είναι ομιλητής στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνεται από το Euro 50 Group και θα γίνει στη Τράπεζα της Ελλάδος. Θέμα της συζήτησης θα είναι η νομισματική πολιτική της ευρωζώνης.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Μάϊος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v