Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Βιοσώλ, Χαλκόρ, Fitco, Ελληνικά Καλώδια, Εβροφάρμα, Ipirotiki, Νεοχημική, Γρ. Σαράντης και Βαράγκης πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Μοτοδυναμική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ.

Η  ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση στις 14:00, στην έδρα της εταιρίας, Ελ. Βενιζέλου 3-5, Ταύρος.

ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση στις 13:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

FITCO Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση στις 12:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση στις 12:00, στην Αλεξανδρούπολη, στην έδρα της εταιρίας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων.

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS A.E.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λένορμαν 195 & Αμφιαράου, Αθήνα.

ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ. Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, στις 16:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, Λ. Συγγρού 89-93, Αθήνα.

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση, στις 17:00, στην έδρα της εταιρίας, Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26.

ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Κηφισίας 38, Μαρούσι.

Δημόσιες εγγραφές

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Μοτοδυναμική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης μετέχει στις 9:00 π.μ., σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 16 και 17 Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Στις 12:30 μ.μ., ο υπουργός θα γίνει δεκτός σε ακρόαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια, τον οποίο θα ενημερώσει για την πορεία της οικονομίας. Το απόγευμα, ο υπουργός θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, όπου την Πέμπτη το πρωί θα είναι ομιλητής σε συνέδριο που οργανώνει Βρετανο-Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με θέμα: ”Η Ελλάδα ως στρατηγικός εταίρος στη Ν.Α. Ευρώπη: Επενδυτικές προοπτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες”.

Ημερίδες

Το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί επενδυτική ημερίδα παρουσίασης του ομίλου εταιριών Δέλτα Συμμετοχών ΑΕ, στις 17:00-19:00 στην αίθουσά του (Κατούνη 16-18, Θεσσαλονίκη).

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης στις 13:00, στα γραφεία του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Η Cosmote διοργανώνει συνέντευξη τύπου, με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του ”i-mode”, στις 12:00, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου).

Οι διοικήσεις της Demco και της Ευρωσύμβουλοι πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη τύπου, στις 13:00, στην Αίγλη Ζαππείου, με θέμα την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους για κοινή παρουσία και δραστηριοποίηση στις αγορές της ΝΑ Ευρώπης και των χωρών του Κόλπου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάϊος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Απρίλιος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάϊος).

- Εκδοση του Beige Book της FED.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v