Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Μαϊλλης, PC Systems και Πλαίσιο πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Μοτοδυναμική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑ. Αποκοπή μερισμάτων για τις Ελτράκ, Kleemann Hellas και Albio Συμμετοχών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΕΛΤΡΑΚ: 0,14 ευρώ.

KLEEMANN HELLAS: 0,23 ευρώ.

ALBIO ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 0,025 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΕ: Τακτική γενική συνέλευση στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Πεντέλης 14, Μαρούσι.

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση στις 16:30, στην αίθουσα του Χ.Α., Σοφοκλέους 10, Αθήνα.

Δημόσιες εγγραφές

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Μοτοδυναμική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Διάφορα

Ξεκινούν οι ευρωπαϊκές περιοδείες του συνδέσμου για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IASB) με πρώτο σταθμό την Ελλάδα. Η Συσκέψη Road Show πραγματοποιείται στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών (Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα).

Το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων (ΕΛΚΕ), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων, διοργανώνουν το 6ο Διεθνές Venture Capital Φόρουμ, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace η επίσημη έναρξη των εργασιών του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας - Κίνας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Μάϊος).

- Λιανικές πωλήσεις (Μάϊος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάϊος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v