Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Κρι-Κρι, Μάρακ Ηλεκτρονική, Centric Πολυμέσα, Ίλυδα και Euroline, ενώ συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Πειραιώς ΑΕΕΑΠ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΒΕΕ: 10η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στις εγκαταστάσεις της, 3ον χλμ. Σερρών - Δράμας.

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, Μαρίας Κιουρί 165 & Τριπόλεως, Πέραμα.

CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Μακρυγιάννη 20, Μοσχάτο.

ΙΛΥΔΑ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Κηφισίας 180, Domus Center, Χαλάνδρι.

EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ζαλοκώστα 8, Αθήνα.

Δημόσιες εγγραφές

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Πειραιώς ΑΕΕΑΠ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, και ο υφυπουργός Οικονομικών, Χρήστος Φώλιας, παραθέτουν συνέντευξη Τύπου στις 15:00, στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v