Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Πειραιώς ΑΕΕΑΠ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Α΄Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση για τους μετόχους της εταιρίας Κεράνης Συμμετοχών, αποκοπή μερισμάτων για τις ΔΕΗ και Μπαρμπα Στάθης.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: 0,44 ευρώ.

ΔΕΗ: 0,90 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.: A’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, στις 14:00, στην έδρα της εταιρίας, Αθηνών 39, Πειραιάς.

Δημόσιες εγγραφές

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Πειραιώς ΑΕΕΑΠ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Διάφορα

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης και ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, πραγματοποιούν συνάντηση στις 10:30 π.μ. με τον υπουργό Μεταφορών της Αιγύπτου, Εssam Sharaf. Μεταξύ των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν είναι η διασύνδεση των λιμένων Ελλάδος και Αιγύπτου, η ανάπτυξη συνεργασιών για την προώθηση των συνδυασμένων μεταφορών και η ελληνική εμπειρία από την ανάπτυξη των αστικών μεταφορών. Ο Αιγύπτιος Υπουργός Μεταφορών επισκέπτεται τη χώρα μας ως επίσημος προσκεκλημένος του κ. Μιχάλη Λιάπη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα θα συναντηθεί και με τον υπουργό Τουρισμού, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Εταιρικές πράξεις

* Ακυρώνονται και διαγράφονται από το Χ.Α. οι 428.740 (KO) μετοχές της εταιρίας INTERINVEST Δ.Ε.Α.Ε.Ε.Χ., οι οποίες προέκυψαν από αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190 / 1920. Το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 16.457.820 (ΚΟ) μετοχές.

* Οι μετοχές της εταιρίας ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,96 (από ευρώ 0,90).

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 941.704 (KO) μετοχές της εταιρίας ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε., που προέκυψαν από τη πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 9.111.704 (ΚΟ) μετοχές.

Καταβολή μερισμάτων

FHL Mermeren Kombinat AD: 0,4588 ευρώ.

Συνεντεύξεις τύπου

Το Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Cosmote, η Microsoft Ελλάς και η Geomatics πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου, στις 12:00 μ.μ., στην Αίγλη Ζαππείου (Κήπος Ζαππείου, αίθουσα Ολυμπία), με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας τους στο πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα για άτομα με προβλήματα όρασης, ”Smarteyes”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Απρίλιος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v