Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Τίθενται σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου, οι αλλαγές στους δείκτες MSCI Greece και FTSE. Η ΕΧΑΕ ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου πριν από την έναρξη των συναλλαγών του ΧΑ. Επίσης, η εταιρία Εθνική Ακινήτων πραγματοποιεί τακτική γενική συνέλευση. Αποκοπή μερισμάτων για τις εταιρίες ΟΠΑΠ Μότορ Όϊλ και Μινέρβα.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ: 0,65 ευρώ.

ΜΙΝΕΡΒΑ: 0,055 ευρώ.

ΟΠΑΠ: 0,93 ευρώ (υπόλοιπο μερίσματος).

Γενικές συνελεύσεις

ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο Μέγαρο Μελά, Αιόλου 93, Αθήνα.

Διάφορα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, μεταβαίνει στο Λουξεμβούργο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εταιρικές πράξεις

Τίθενται σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου, οι αλλαγές στους δείκτες MSCI Greece και FTSE, με την ΕΧΑΕ να εισέρχεται στον MSCI Greece και με τις Εθνική Ασφαλιστική και Γρ. Σαράντης να εισέρχονται στον MSCI-Greece Smallcap.

* Οι μετοχές της εταιρίας ΕΒΙΚ ΑΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η υπ’ αριθ. 2/319/9.12.2004 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +20%.

* Οι μετοχές της εταιρίας CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΑΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ: ΣΕΝΤΡ (λατινικά CENTR).

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία ΕΧΑΕ ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου 2005.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Απρίλιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α΄τρίμηνο).

- Ποσοστό ανεργίας (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v