Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Αγροτική Τράπεζα, Ελληνική Υφαντουργία, ΚΑΕ, Πρόοδος, Ιπποτούρ, Ελινόϊλ, Καθημερινή και Γρ. Σαράντης πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ΕΒΙΚ στη ΝΕΧΑ του ΧΑ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Αγροτικής Τράπεζας, Ελ. Βενιζέλου 154 & Αντιγόνης, Νέα Ερυθραία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, 23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Άγιος Στέφανος Αττικής.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, Λ. Αμαλίας 10, Αθήνα.

ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρείας, Λ. Συγγρού 241 και Αλικαρνασσού 2, Ν. Σμύρνη.

ΕΛΙΝΟΪΛ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της εταιρείας, Πηγών 33 Κηφισιά.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Εθνάρχου Μακαρίου και Δημητρίου Φαληρέως 2, Νέο Φάληρο.

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της εταιρίας, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26.

Διάφορα

0 υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα είναι ομιλητής, στις 10:00 π.μ., στο σεμινάριο που διοργανώνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια η εταιρία ”Baden - Badener Unternehmer Gespraeche” για ανώτατα στελέχη γερμανικών και διεθνών επιχειρήσεων.

Εταιρικές πράξεις

* Ξεκινά η διαπραγμάτευση των 4.030.000 μετοχών της ΕΒΙΚ Ανώνυμη Εταιρία Παραγωγής Τυποποίησης και Εμπορίας Βιολογικών Προϊόντων στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών θα είναι 3,30 ευρώ ανά μετοχή ίση με την Τιμή Προσφοράς που καθορίστηκε από τον Κύριο Ανάδοχο βάσει της διαδικασίας του Βιβλίου Προσφορών.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Απρίλιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης (Μάιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Απρίλιος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Μάρτιος).

Σάββατο 28/5

Γενικές συνελεύσεις

ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο της εταιρίας ”Nana Beach”, στο Δράπανο του Δήμου Χερσονήσου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v