Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και ΟΤΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου, ενώ η εταιρία Intersonic πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των 100 Ομολογιών του Μ.Ο.Δ. της Άλκο Ελλάς. Αποκοπή μερισμάτων για Τράπεζα Κύπρου, Autohellas και Notos Com Συμμετοχές.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: 0,07 ευρώ.

AUTOHELLAS: 0,21 ευρώ.

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 0,12 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

INTERSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES Α.Β.Ε.Ε.: 2η Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της έδρας της θυγατρικής της εταιρίας ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ, Αρχιμήδους 8, στην Καλλιθέα Αττικής.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ (ΣΕΒ): Ετήσια τακτική γενική συνέλευση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα απευθύνει στις 09:15, χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας, με θέμα: ”Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα: Η εμπειρία της Μεγάλης Βρετανίας”. Επίσης, στις 19;30 μ.μ., ο υπουργός θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, στο Μέγαρο Μουσικής.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των 100 Ομολογιών του Μ.Ο.Δ. της εταιρίας ”ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ”, με κωδικό ISIN GRC276002577, έκδοσης 27/5/2002 (3-ετούς διάρκειας) και διαγράφονται από το Ο.Α.Σ.Η.Σ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και ΟΤΕ ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για το α΄τρίμηνο του 2005.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v