Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα α΄τριμήνου, ενώ οι εταιρίες Autohellas, Αλουμύλ Μυλωνάς, Αγροτική Ασφαλιστική, Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, Τεχνικές Εκδόσεις και Notos Com Συμμετοχές πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

AUTOHELLAS Α.Τ.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:30, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, Λ. Συγγρού 89-93, Αθήνα.

ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο κατάστημα της εταιρικής έδρας (ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς).

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ελευθερίου Βενιζέλου 154, Καστρί Αττικής.

ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Αστήρ Παλλάς, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της, Λ. Ηλιουπόλεως 2-4, Υμηττός.

ΝOTOS COM ΣΥΜ/ΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Αίγλη του Ζαππείου, Αθήνα.

Διάφορα

Ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, και ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Γιώργος Βερναδάκης, επισκέπτονται στις 09:30 π.μ. τον Δήμο ΖΕΦΥΡΙΟΥ οπού θα έχουν συνάντηση με το Δήμαρχο, Κώστα Παπαχρήστου. Επίσης, στις 10:30 π.μ. θα επισκεφθούν τα γραφεία του Ο.Α.Ε.Δ. – Κ.Π.Α. (Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης) στο Ίλιον, όπου θα συζητήσουν και θα ενημερώσουν για τις πολιτικές προώθησης της απασχόλησης, την μείωση της εγγεγραμμένης ανεργίας και τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εκδηλώσεις

”Επενδύοντας στα Δυτικά Βαλκάνια: Πληροφορίες, υπηρεσίες, ευκαιρίες” είναι το θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης, που πραγματοποιεί το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), σε συνεργασία με την ελληνική Πρεσβεία της Βιέννης, το Γραφείο ΟΕΥ Β. Ελλάδας του ΥΠ.ΕΞ. και τον Οργανισμό MIGA (Multilateral Investment Guarantee Agency) του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, στις 17:30, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29).

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου 2005.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Απρίλιος).

- Πωλήσεις νών κατοικιών (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v