Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Γερμανός και Frigoglass ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου 2005, ενώ οι Alpha Bank και Nexans πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου (2,05 ευρώ) και του μερίσματος (0,20 ευρώ) της ΕΧΑΕ. Αποκοπή μερισμάτων για Μυτιληναίο, Μέτκα και Αλουμίνιο. Επιστρέφει στο ταμπλό ο Μπάρμπα - Στάθης.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 1,00 ευρώ.

ΜΕΤΚΑ: 0,20 ευρώ.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: 0,20 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στο ξενοδοχείο ”DIVANI CARAVEL”, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 596.394 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ”ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦ. Α.Ε. ”ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ A.E.””, που προέκυψαν από τη πρόσφατη μετατροπή του συνόλου των (ΠΟ) μετοχών της εταιρίας σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 11.595.431 (ΚΟ) μετοχές.

* Σύμφωνα με την αριθ. 212/15.4.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 70 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο -1% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 24/5/2005.

Καταβολή μερίσματος και επιστροφής κεφαλαίου

ΕΧΑΕ: 0,20 ευρώ – 2,05 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Γερμανός και Frigoglass ανακοινώνουν τα αποτελέσματα α΄τριμήνου 2005.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Απρίλιος).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Απρίλιος).

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v