Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Αλουμίνιο της Ελλάδος, Μυτιληναίος, Ινφορμάτικς και ΜΕΤΚΑ πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ η εταιρία Καταστήματα Αφορολογήτβων Ειδών ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου. Επίσης, οι μετοχές της Κατσέλης διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή μερισμάτων

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ: 0,14 ευρώ.

ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ: 0,01 ευρώ.

UNISYSTEMS: 0,08 ευρώ.

FASHION BOX: 0,03 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων της ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ, Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στις αίθουσες του ξενοδοχείου Μεγάλη Βερατανία, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

METKA A.E.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00 στις αίθουσες του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

Διάφορα

Συνεδριάζει υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, καθηγητή κ. Ιωάννη Τζωάννου, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 48.533.935 νέες (KO) μετοχές της ”ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. ανέρχεται σε 291.203.608 (ΚΟ) μετοχές.

* Σύμφωνα με την αριθ. 212/15.4.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 70 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο -1% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 23/5/2005.

* Σύμφωνα με την αριθ. 212/15.4.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 600 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”F.G. EUROPE Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο -3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 23/5/2005.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία ΚΑΕ ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v