Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Τασόγλου, Κεράνης Συμμετοχών και Unibrain πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, George Bush.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

ΔΡΟΜΕΑΣ: 0,11 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στην έδρα της εταιρίας, Τατοϊου 112, Μεταμόρφωση.

ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.: Α/ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 12:30 και 14:00, αντίστοιχα, στην έδρα της εταιρίας, Αθηνών 39, Πειραιάς.

UNIBRAIN Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Β’ Κτιριακό Συγκρότημα της ανώνυμης εταιρίας INTRACOM, 19,5 χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου, Παιανία.

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, George Bush, στο Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα, το ακριβές πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

- στις 09:30 π.μ. συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Γερουσιαστή, κ. R. Lugar (κτίριο Κογκρέσσου)

- στις 11:00 π.μ. συνάντηση με τον Γερουσιαστή, Π. Σαρμπάνη (ξενοδοχείο RITZ CARLTON)

- στις 13:15 μ.μ. συνάντηση τον Πρόεδρο Bush στο Λευκό Οίκο (”Stake out” ολιγόλεπτης διάρκειας με τους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους)

- στις 17:00 μ.μ. αναχώρηση από την Ουάσιγκτον και

- στις 18:00 μ.μ. άφιξη στη Βοστώνη. Επίσημη υποδοχή στο αεροδρόμιο από τον Κυβερνήτη κ. Mitt Romney, παρουσία τοπικών αρχών, επισήμων, μελών της Ομογένειας και μαθητών ελληνικών σχολείων. Σύντομη προσφώνηση και αντιφώνηση. Κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Romney.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών για την έκδοση 941.704 νέων (ΚO) μετοχών, με τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 2,23. Οι νέες μετοχές δίδονται με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ στρατηγικού επενδυτή. Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α΄τρίμηνο).

Κυριακή 22/5

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα αναγορευτεί σε Επίτιμο Διδάκτορα Νομικής του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Συνέδρια

Το Χρηματιστήριο Αθηνών διοργανώνει το 5ο Securities & Derivatives Forum 2005, στις 10:00-21:30, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v