Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η Εμπορική Τράπεζα πραγματοποιεί επαναληπτική γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές των εταιριών Τιτάν και Νίκας διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (0,52 και 0,24 ευρώ, αντίστοιχα) για τη χρήση 2004.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

ΤΙΤΑΝ: 0,52 ευρώ.

ΝΙΚΑΣ: 0,24 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 13:00, στο ξενοδοχείο ”Hilton”, αίθουσα ”Εσπερίδες”, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα.

Διάφορα

Ύστερα από πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Σπύρος Παπαδόπουλος, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει σε εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) τον Αναπτυξιακό Νόμο και, ειδικότερα, τα Ειδικά Επενδυτικά Σχέδια.

Το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΙΟΔ) της ΕΕΔΕ–Τμήμα Μακεδονίας, µε τη συνεργασία του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα: ”Ο νέος αναπτυξιακός νόμος - Στην τελική ευθεία... Ένα βήμα πριν την υποδοχή επενδυτικών προτάσεων”, στις 17:30 μ.μ., στην αιθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιµισκή 29).

Ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Κοντό, και τον πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Άγγελο Οικονομόπουλο, θα επισκεφθούν τους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης, όπου το κλιμάκιο του υπουργείου θα έχει συναντήσεις με τα ομώνυμα εργατικά κέντρα, τους τοπικούς φορείς και θα επισκεφθεί τους Οργανισμούς του αρμόδιου υπουργείου. Ο υφυπουργός, κ. Γιακουμάτος, θα εξαγγείλει μία ολοκληρωμένη παρέμβαση του υπουργείου Απασχόλησης για την καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή, καθώς επίσης θα αναφερθεί και στο πρόγραμμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που περιλαμβάνει και την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ Α.Ε.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής +10%, το οποίο κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει η υπ’ αριθ. 2/319/9.12.2004 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επεκτείνεται σε +20%.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Απρίλιος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Μάρτιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Απρίλιος).

Σάββατο 14/5

Διάφορα

Ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Σπύρος Παπαδόπουλος, θα μεταβεί στη Δράμα, όπου: (α) θα αναπτύξει στο Επιμελητήριο Δράμας μαζί με τον τμηματάρχη της Διεύθυνσης Βιομηχανικών Επενδύσεων, Απόστολο Ζαρκάδα, τον Αναπτυξιακό Νόμο και τα Ειδικά Επενδυτικά Σχέδια του υπουργείου Ανάπτυξης και (β) θα εγκαινιάσει το νέο εργοστάσιο της RAYCAP στην τοπική βιομηχανική περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v