Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Coca - Cola Ε.Ε.Ε. ανακονώνει τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου 2005, ενώ οι εταιρίες Νίκας, Πήγασος, Τιτάν, Εξέλιξη, Άλκο Ελλάς, Γενική Τράπεζα και Κατσέλης πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της, στο 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στην έδρα της εταιρίας, Μπενάκη 1, Χαλάνδρι.

ΤΙΤΑΝ: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρετανίας, Βασιλέως Γεωργίου 1, Αθήνα.

ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Εαπέρια, Σταδίου 22, Αθήνα.

ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ασπρόπυργος Αττικής.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 12:00, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, Ριζάρη 2 και Βασ. Σοφίας.

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, στη θέση Λουτρό Αχαρνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, θα προεδρεύσει στις 11:00 π.μ., της Διυπουργικής Επιτροπής για την προετοιμασία του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης που αφορά την περίοδο 2007-2013. Στις 12:45 μ.μ., ο Υπουργός θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα που οργανώνει το Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας(ΚΠΕΕ) στην Αίγλη του Ζαππείου, με θέμα: ”Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα: Μία στρατηγική Πρόταση για την Ανάπτυξη”. Στις 19:00 μ.μ., ο Υπουργός θα είναι ομιλητής στην έναρξη του συνεδρίου που διοργανώνει ο ΟΠΕ (Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τα εξαγωγικά στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η Διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου ”ΟΠΕ”, με την ευκαιρία της έναρξης του συνεδρίου ”First Greek Export Managers Forum”, πραγματοποιεί εκδήλωση στις 19:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Σκαλκώτα). Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με ομιλία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σαλαγκούδης πραγματοποιεί στις 20:00 μ.μ., τα εγκαίνια της 29ης Έκθεσης ΜARMIN που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της HELEXPO-ΔΕΘ (Περίπτερο 13) στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, στις 21:00 μ.μ., θα είναι ομιλητής στο διεθνές Συνέδριο με θέμα ”Ο ρόλος της συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας στη ΝΑ Ευρώπη: Υπάρχουσα κατάσταση, Προοπτικές, Μελλοντικές ενέργειες”, που πραγματοποιείται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας στο ξενοδοχείο CAPSIS στη Θεσσαλονίκη.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Coca – Cola Ε.Ε.Ε. ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου του 2005.

Παρουσιάσεις

Με την ευκαιρία της παρουσίασης μίας νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας της Tellas, που θα αποτελέσει τεχνολογική επανάσταση για την αγορά σταθερής τηλεφωνίας της Ελλάδας, πραγματοποιείται παρουσίαση στις 12:00, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Συνεντεύξεις τύπου

Οι εταιρίες Cosmote, Info – Quest, TIM και Vodafone πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου με θέμα: ”Κινητή Τηλεφωνία: Συνεισφορά στην οικονομία, προσφορά στην κοινωνία. Θέσεις των εταιριών του κλάδου σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία Σταθμών Βάσης”, στις 12:30 μ.μ., στο ballroom του ξενοδοχείου King George II Palace.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 11:00 π.μ., στα γραφεία του (Πλατεία Μοριχόβου 1, 6ος όροφος, Θεσσαλονίκη) με θέμα την κατά αποκλειστικότητα παρουσίαση των επίσημων αποτελεσμάτων της Ετήσιας Έκθεσης Ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας 2005.

Με αφορμή τη λήξη της Δημόσιας Διαβούλευσης για τους Κώδικες Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, και την υπογραφή τους από τον υπουργό Ανάπτυξης, Δ. Σιούφα, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και ο πρόεδρός της, καθηγητής Μ. Καραμανής, πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 14:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Athens Acropol (Πειραιώς 1, Ομόνοια).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Λιανικές πωλήσεις (Απρίλιος).

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (α΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v