Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες ΟΠΑΠ και Τιτάν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα α΄τριμήνου 2005. Οι εταιρίες Frigoglass, Unisystems, Ρόκας και Βιοτέρ πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της ΣΙΔΜΑ στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

FRIGOGLASS A.B.E.E.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της εταιρίας, Λ. Κηφισίας 44, Μαρούσι.

UNISYSTEMS Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην αίθουσα Phaedra Hall του ξενοδοχείου St George Lycabettus, Κλεομένους 2, Αθήνα.

ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Χ.ΡΟΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: A’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών, τις 17:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ριζαρείου 3, Χαλάνδρι.

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη δεύτερη επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στα γραφεία της εταιρίας, Ευτυχίδου 45, Αθήνα.

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αναχωρεί για το Βουκουρέστι, προκειμένου να συμμετάσχει στην 8η Σύνοδο Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Διαδικασίας Συνεργασίας χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP). Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, πραγματοποιεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρουμανίας, Basescu

στο Προεδρικό Μέγαρο (Μέγαρο Cotroceni, Strada Geniului 1-3

Sector 5).

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), η Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς (ΔΔ-Ε) και το Athens Laboratory of Business Administration (ALBA), συνδιοργανώνουν κοινή εκδήλωση με θέμα: ”Διαφάνεια & Ανταγωνιστικότητα – ο Pόλος των Επιχειρήσεων”, στις 18:00-20:00, στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Αιόλου 82-84). Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος του ΣΕΒ, η κα Βιργινία Τσουδερού, Πρόεδρος της ΔΔ-Ε και ο κ. Νίκος Εμπέογλου, Διευθύνων Σύμβουλος του ALBA.

H Γενική Γραμματεία Ολυμπιακών Aγώνων και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού συνδιοργανώνουν με το Oικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) την εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: ”Επιτυγχάνοντας Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα: Μαθήματα για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις από τον Ελληνικό Αθλητισμό”, στις 15:30, στο συνεδριακό χώρο του ΜPC (Λεωφ. Κηφισίας 39).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στην ”ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ” του ΧΑ, στον κλάδο ”ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ”, οι 10.000.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ ΑΕ”, με κωδικό ΟΑΣΗΣ ”ΣΙΔΜΑ”, κωδικό ISIN GRS484003009 και τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης μετοχής € 5,30. Το ημερήσιο όριο διακύμανσης της τιμής της μετοχής θα είναι ελεύθερο για τις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 1.947.320 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ”ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΕΕ”, που προέκυψαν από τη πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ ανέρχεται σε 29.661.974 (ΚΟ) μετοχές.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες ΟΠΑΠ και Τιτάν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα α΄τριμήνου 2005.

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Μάρτιος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v