Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Ipirotiki Software, Altec και Intersonic πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ διοργανώνεται συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία του 1ου Ελληνοτουρκικού τραπεζικού συνεδρίου, που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

IPIROTIKI SOFTWARE & PUBLICATIONS A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λένορμαν 195 & Αμφιαράου, Αθήνα.

ALTEC A.B.E.E.: Δεύτερη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της εταιρίας, Πάτμου 12, Μαρούσι.

INTERSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES Α.Β.Ε.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στα γραφεία της έδρας της θυγατρικής εταιρίας ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ, Αρχιμήδους 8, Καλλιθέα.

Συνεντεύξεις τύπου

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης στην Αθήνα του 1ου Ελληνοτουρκικού Τραπεζικού Συνεδρίου, με τη συμμετοχή των διοικήσεων του συνόλου σχεδόν των ελληνικών και τουρκικών πιστωτικών ιδρυμάτων, οι κ. κ. Γιάννης Κωστόπουλος, Πρόεδρος της Alpha Bank, Ersin Özince, Αναπληρωτής Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Türkiye Is Bankasi A.S. και Charles Dallara, Διευθύνων Σύμβουλος του Institute of International Finance (υπό την αιγίδα των οποίων διοργανώνεται το συνέδριο), πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 10:45, στο ξενοδοχείο Hilton (αίθουσα Εσπερίδες).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v