Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Πραγματοποιείται η α΄επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank, ενώ ξεκινά η καταβολή του μερίσματος (0,72 ευρώ) για τη χρήση του 2004. Επίσης, μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του ΧΑ θα πραγματοποιηθεί η αποκοπή του δικαιώματος για τη διανομή του ποσού των 0,80 ευρώ ανά μετοχή της MFG. Εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ θα επισκεφθούν την Ελλάδα.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

* Εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) θα επισκεφθούν την Ελλάδα από τις 5 Μαίου 2005, έως τις 18 Μαίου 2005, προκειμένου να προσφέρουν Τεχνική Βοήθεια για τη Διαχείριση Δημοσίων Δαπανών.

* Συνέντευξη τύπου της ΓΣΕΕ στις 12:00 στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ με θέμα:

”Απεργία 11ης ΜΑΗ”



* Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, θα δεχθεί στις 12.00, ύστερα από αίτημά τους, το προεδρείο της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) καθώς επίσης και εκπρόσωπους της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ) και της Ένωσης Ιπταμένων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) των ”Ολυμπιακών Αερογραμμών”.

Αποκοπή μερισμάτων

Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του ΧΑ θα πραγματοποιηθεί η αποκοπή του δικαιώματος για τη διανομή του ποσού των 0,80 ευρώ ανά μετοχή, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της MARFIN F.G.

Η καταβολή του ποσού ορίζεται από την 23η Μαΐου 2005 και έπειτα.

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA BANK A.E.: Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα.

Καταβολή μερισμάτων

Alpha Bank: 0,72 ευρώ.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v