Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Πραγματοποιείται σήμερα η Α’ Επαναληπτική Συνεδρίαση, των Μετόχων της εταιρίας Intralot η οποία θα εξετάσει τα θέματα του split της μετοχής στα δύο, την έκδοση stock options και ομολογιακού δανείου. Αλλαγές στους Δείκτες του ΧΑ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

Α’ επαναληπτική συνεδρίαση των μετόχων της Intralot στις 13:00, της τακτικής γενικής συνέλευσης που είχε αρχικά ορισθεί για την 20.04.2005 και κατά την οποία τα θέματα υπ’ αριθμ. 9, 10, 13 και 14 της ημερησίας διάταξης αυτής δεν συζητήθηκαν ελλείψει αυξημένης απαρτίας που απαιτείται εκ του νόμου.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου και κωδικοποίηση του Καταστατικού.

3. Έγκριση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρίας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Έκδοση κοινού Ομολογιακού Δανείου βάσει των διατάξεων του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Ν. 3156/2003 για την αναχρηματοδότηση ή/και χρηματοδότηση της εταιρίας και των εταιριών του ομίλου της. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του Δανείου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία TIM Hellas ανακοινώνει σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2005.

Αλλαγές στους Δείκτες του ΧΑ

Ισχύει από σήμερα η συμπλήρωση των κενών θέσων στη σύνθεση των δεικτών Παράλληλης Αγοράς, Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς, Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας και Πληροφορικής, μετά την αφαίρεση στις 18 Απριλίου των μετοχών της εταιρίας Ipirotiki.

Πιο συγκεκριμένα:

Την κενή θέση στη σύνθεση του Δείκτη Παράλληλης Αγοράς καταλαμβάνουν οι μετοχές της εταιρίας Αφοί Κορδέλλου.

Την κενή θέση στην σύνθεση του Δείκτη Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς καταλαμβάνουν οι μετοχές της εταιρίας Αφοί Κορδέλλου.

Την κενή θέση στην σύνθεση του Δείκτη Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας καταλαμβάνουν οι μετοχές της εταιρίας Νεοχημική με συντελεστή στάθμισης 100%.

Την κενή θέση στην σύνθεση του Δείκτη Πληροφορικής καταλαμβάνουν οι μετοχές της εταιρίας MLS Πληροφορική.

Νέα όρια διακύμανσης

ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Με νέα όρια διακύμανσης και προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης 1,31 ευρώ θα διαπραγματεύονται κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 04/05/05 οι μετοχές της Ατλάντικ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α.

Από 4/5/2005, οι μετοχές της εταιρίας ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, με βάση τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: α) κάθε μέτοχος της απορροφώσας ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά μετοχή που κατέχει με 1,010006258 νεοεκδιδόμενες μετοχές, β) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά μετοχή που κατέχει με 12,72090188 νεοεκδιδόμενες μετοχές.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Δείκτης υπηρεσιών ISM Απριλίου

Ευρωζώνη

- Συνεδρίαση ΕΚΤ για επιτόκια

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v