Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας, ενώ εκποιούνται 5.198 (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας Ελληνική Επεπνδυτική και 500 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Olympic Catering.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

INTRALOT: 0,56 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Αθήνα, οδός Παστέρ 3, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών επί των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως 2004.

2. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως 2004 μετά των επ αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών.

3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των ετησίων οικονομικών καταστάσεων και της διαχειρίσεων της ως άνω χρήσεως.

4. Εκλογή δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών Ελεγκτών για την χρήση 2005 και καθορισμός αμοιβής αυτών.

5. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Έγκριση διανομής μερίσματος κερδών στους Μετόχους.

7. Εκλογή νέου Δ.Σ. της εταιρείας.

8. Εγκριση διαδικασίας εξαγοράς ποσοστού 20% της εταιρείας Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη ΑΕ από την Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας ΑΕ και συγχώνευσης μέσω της απορρόφησης της Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη από την Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας ΑΕ.

9. Τροποποίηση του Καταστατικού στα πλαίσια της συγχώνευσης μέσω απορρόφησης της Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη ΑΕ από την Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας ΑΕ σύμφωνα με την απόφαση Κ2-1817 του Υπ. Ανάπτυξης στις 18 Φεβρουαρίου 2005.

10. Διάφορες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας ΕΒΙΚ για την εισαγωγή των μετοχών της στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

Διάφορα

O Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Donald Johnston θα συναντηθεί στις 09:00 π.μ., με τον υπουργό και τους υφυπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών. Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 156/18.3.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 5.198 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –2% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 21.4.2005.

* Σύμφωνα με την αριθ. 156/18.3.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 500 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”OLYMPIC CATERING Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –2% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 21.4.2005.

Συνεντεύξεις τύπου

O Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Αλέξιος Πιλάβιος, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 14:00 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής (Κολοκοτρώνη 1 και Σταδίου, 4ος όροφος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Μάρτιος).

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Μάρτιος).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v