Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Διολκός Επενδυτική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κκύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ ολοκληρώνονται οι εγγραφές της εταιρίας ΣΙΔΜΑ. Επίσης, οι μετοχές της Global διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

GLOBAL ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: 0,27 ευρώ.

Δημόσιες εγγραφές

Ξεκινούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Διολκός Επενδυτική για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κκύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20 Απριλίου.

Ολοκληρώνονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας ΣΙΔΜΑ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί στις 10:00 συνάντηση με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, για θέματα συναρμοδιότητας των δύο υπουργών. Στις 11:00 π.μ., ο υπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλη Λιάπη και εκπροσώπους της γερμανικής εταιρίας Hochtief για θέματα που αφορούν τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή (Μάρτιος).

Κυριακή 17/4

Γενικές συνελεύσεις

ΑΝΕΚ Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 09:00, στον κινηματογράφο Απόλλων, Μ. Μπότσαρη 1, Χανιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31/12/2004 εταιρικών και ενοποιημένων, μαζί με τις εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών.

3. Έγκριση για τη διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης 2004, σύμφωνα με τον ισολογισμό.

4. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2004.

5. Έγκριση και αποζημίωση των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2004 και προέγκριση από 01/01/2005 μέχρι 30/06/2006.

6. Έγκριση αμοιβής Προεδρεύοντος Αντιπροέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου για τη χρήση 2004 και προέγκριση από 01/01/2005 μέχρι 30/06/2006.

7. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους.

8. Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή της αξίας των παγίων (Ν. 2065/1992), καθόσον δεν επαρκεί για την αναπροσαρμογή της ονομαστικής αξίας της μετοχής ή τη διανομή μετοχών.

9. Έγκριση συμμετοχής μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας καθώς και στελεχών της, στο Δ.Σ. και στα όργανα διοίκησης εταιρειών που επιδιώκουν συναφείς με την Εταιρεία σκοπούς.

10. Έγκριση για αγορά από την Εταιρεία ιδίων μετοχών της με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους, καθορισμός των βασικών όρων και σχετική εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

11. Έγκριση κάλυψης ιδίας συμμετοχής στην ολοκλήρωση της επένδυσης μετασκευής του πλοίου ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ.

12. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v