Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Βιοτέρ και Σέλμαν πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εγγραφές της ΣΙΔΜΑ για την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Συνάντηση Καραμανλή Αλογοσκούφη. Ο υπουργός Οικονομίας παρουσιάζει τα αποτελέσματα του συμβουλίου Ecofin.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στην Αθήνα, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Ευτυχίδου 45, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ακύρωση των ίδιων μετοχών της εταιρείας που απεκτήθησαν δυνάμει της από 04.04.2001 απόφασης Γ.Σ. και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού.

2. Αγορά ίδιων μετοχών της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του ΚΝ 2190/1920 ως ισχύει.

3. Διάφορες Ανακοινώσεις και Εγκρίσεις.

ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της, οδός Βουκουρεστίου 32, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Απόφαση μεταβολής της ιδιότητας μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου από Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους σε Εκτελεστικό Μέλος.

2. Παροχή αδείας κατ’ άρθρο 23α Κωδ Ν. 2190/20 για σύναψη συμβάσεως μετά μέλους του Δ.Σ.

Δημόσιες εγγραφές

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας ΣΙΔΜΑ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί συνάντηση με τον πουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη, στις 10:οο π.μ.

Πραγματοποιείται διάλεξη του καθηγητή οικονομικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου, Sevket Pamuk, στις 19:00 μ.μ., στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας, με θέμα: ”Οι Τραπεζίτες του Γαλατά, άνοδος και παρακμή”.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 5.093.000 (ΚO) μετοχές της εταιρίας ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ H/Y Α.Ε.Β.Ε., οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 5.093.000 (ΚO) μετοχές, ονομαστικής αξίας ευρώ 1,50, με νέο κωδικό ISIN GRS361003015 και τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης μετοχής ευρώ 0,56.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παραχωρεί συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα του Ecofin, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Λιανικές πωλήσεις (Μάρτιος).

Αγγλία

- Ποσοστό ανεργίας (Μάρτιος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v