Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι μετοχές της εταιρίας Τράπεζα Πειραιώς διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (0,40 ευρώ) για τη χρήση του 2004. Επίσης, ανακοινώνεται ο εθνικός και εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή Μαρτίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10.30 με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΕΠΟ) καθηγητή κ. Αλεν Πομπιντού. Στις 11.00 υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν επίσης οι Υπουργοί κ. Παυλόπουλος και κ. Σιούφας.

Ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Κοντό και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Άγγελο Οικονομόπουλου μεταβαίνουν στο Δήμο Λιβαδειάς, όπου στο Πνευματικό Κέντρο της Πόλης και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κλήρωση 30 αγορασμένων διαμερισμάτων του Ο.Ε.Κ.

Επίσης, στις 18:30 στο Δημαρχείο θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον υφυπουργό Απασχόλησης, Γεράσιμο Γιακουμάτο, και τους τοπικούς φορείς της πόλεις.

Εταιρικές πράξεις

Οι μετοχές της εταιρίας Τράπεζα Πειραιώς διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (0,40 ευρώ) για τη χρήση του 2004.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάρτιος).

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Φεβρουάριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Φεβρουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v