Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, πραγματοποιεί σήμερα η EFG Eurobank. Οι μετοχές της ΕΘΝΕΧ διαπραγματεύονται από σήμερα χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στο ξενοδοχείο ”Athenaeum Intercontinental”, Λ. Συγγρού 89-93, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2004. Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. Διάθεση κερδών.

2. Πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παράγραφος 9 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει, στο προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2004.

4. Εκλογή εταιρείας ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής της.

5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και συμβάσεων, κατά τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.

6. Απόκτηση από την Τράπεζα ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 του κ.ν. 2190/1920.

7. Παροχή άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Τράπεζας να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στην διεύθυνση εταιρειών, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα οι μετοχές της εταιρίας Eθνική Επενδυτική (ΕΘΝΕΧ) θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, σε αναλογία τέσσερις (4) νέες κοινές ανώνυμες για κάθε δέκα (10) παλαιές.

Διάφορα

* Σήμερα στις 9 το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΟΚΕ κ. Νίκο Αναλυτή και στις 09:30 με τον Πρόεδρο της ΣΕΠΕ κ. Σπύρο Βυζάντιο.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα έχει σήμερα και ώρα 9.30, σύσκεψη με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη. Στις 11.00, ο Υπουργός θα μετάσχει στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και στις 17.00 θα έχει σύσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα και τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.

* Πραγματοποιείται σήμερα και ώρα 15:30 μετά από πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ, συνάντηση του Προέδρου και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με το προεδρείο της ΓΣΕΕ. Στη συνάντηση αυτή το προεδρείο της ΓΣΕΕ θα θέσει όλα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ειδικότερα μετά τα νέα δυσβάστακτα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης που πλήττουν ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v