Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Alpha Bank και Euroline. Επίσης, οι μετοχές της εταιρίας Alpha Grisin Infotech διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για το 2004.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

ALPHA GRISIN INFOTECH: 0,05 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA BANK Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των ανωνύμων εταιριών Alpha Τράπεζα Α.Ε. και Δέλτα Singular AEΠ, δι’ απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη, έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Alpha Τράπεζα Α.Ε., των οικείων πιστοποιητικών των Ορκωτών Ελεγκτών, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Εκθέσεως του Δ.Σ. και παροχή εξουσιοδοτήσεως για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως ή δηλώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα Α.Ε. κατά το ποσό του εισφερομένου μετοχικού κεφαλαίου της Δέλτα Singular AEΠ, λόγω συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως. Μείωση, συνεπεία ακυρώσεως λόγω συγχύσεως, του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα Α.Ε., κατά το ποσό της συνολικής ονομαστικής αξίας των μετοχών που η απορροφώσα κατέχει στην απορροφώμενη. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα Α.Ε. κατόπιν κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών, για στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Alpha Τράπεζα Α.Ε. σε ευρώ 5,35. Έκδοση και διανομή μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και χορήγηση ανεκκλήτου εντολής προς το Δ.Σ. για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της Alpha Τράπεζα Α.Ε. των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της για τους σκοπούς τής ως άνω συγχωνεύσεως.

EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ζαλοκώστα 8, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού για τη χρήση 1/1/2004 έως 31/12/2004 και των λοιπών ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τη χρήση 1/1/2004 - 31/12/2004.

3. Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο της χρήσεως 2005 και μέχρι την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας και καθορισμός αμοιβής τους.

4. Προέγκριση καταβολής αποζημιώσεων σε μέλη Δ.Σ. για τη χρήση 2005.

5. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο και στον Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως, να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής.

6. Λοιπά θέματα και Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης παρουσιάζει στις 14:00 το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ελλάδας για την περίοδο 2004-2007.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v