Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Alpha Αστικά Ακίνητα, Alpha Leasing και Πειραιώς Leasing πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή υπολοίπου μερίσματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ: 0,17 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στην Αθήνα, στο κεντρικό κτήριο της Alpha Bank, Σταδίου 40, (3ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της 31.12.2004 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2004.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτού για τη διαχειριστική χρήση 2005 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

5. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Προέγκριση της αμοιβής του Διευθυντού - μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν.2190/1920, στα μετέχοντα της διευθύνσεως της εταιρίας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στον Διευθυντή, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

ALPHA LEASING Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση του Ισολογισμού της 31.12.2004 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2004.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση του έτους 2005 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Δ.Σ.

5. Προέγκριση της αμοιβής του Γενικού Διευθυντού - μέλους του Δ.Σ.

6. Έγκριση παρατάσεως, έως τη λήξη του παρόντος έτους, της προθεσμίας διαγραφής των μετοχών της Εταιρίας από το Χ.Α.

7. Eκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003.

8. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Δ.Σ. και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING Α.Ε.: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στην Αθήνα, Μέγαρο Τράπεζας Πειραιώς, Λ. Συγγρού 87, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή & έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2004 της εταιρίας μαζί με τις σχετικές Εκθέσεις του Δ.Σ. και των Ελεγκτών.

2. Aπαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2004.

3. Έγκριση εκλογής νέων Μελών Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

4. Εκλογή νέου Δ.Σ. και καθορισμός δύο (2) ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2, όπως ισχύει, λόγω λήξεως της θητείας του.

5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2005 και έγκριση της αμοιβής τους.

6. Έγκριση Διάθεσης Κερδών.

7. Έγκριση αποζημιώσεων Μελών Δ.Σ.

8. Έγκριση διανομής κερδών στο Προσωπικό.

9. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/1920, στα Μέλη του Δ.Σ. και της Γενικής Διεύθυνσης ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

10. Χορήγηση αδείας έγκρισης σύμβασης συνεργασίας με τον ιδρυτή της εταιρίας ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ”, σύμφωνα με το αρθ.23α παρ.2 Κ.Ν. 2190/1920.

11. Άλλα θέματα & Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει, από τις 12:00 έως τις 17:00 στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο και ακολούθως με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μπορέλ Φοντέλες. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μετάσχει στην πρώτη σύνοδο εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και στο δείπνο εργασίας που θα ακολουθήσει.

Συνεντεύξεις τύπου

Η διοίκηση του ομίλου ΑΛΚΟ πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου, με θέμα: ”ΑΛΚΟ: Άλλη εποχή, άλλο σύστημα”, στις 12:00, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς” (αιθ. ”Art Ηall”).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Φεβρουάριος).

- Συνεδρίαση της νομισματικής επιτροπής FOMC.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v