Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Αφαίρεση των μετοχών της εταιρίας Εμφασις από τους Δείκτες στους οποίους συμμετέχει. Επίσης, ανακοινώνονται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Ιανουαρίου, καθώς και ο δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Φεβρουαρίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εκτακτη αναθεώρηση δεικτών

Λόγω της παρέλευσης 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έναρξης αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας Εμφασις και κατ’ εφαρμογή των Βασικών Κανόνων Διαχείρισης και Υπολογισμού των Δεικτών Χ.Α., το Χρηματιστήριο θα προχωρήσει στην αφαίρεση των μετοχών της εταιρίας από τους Δείκτες στους οποίους συμμετέχει χωρίς την άμεση αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρίας.

Η αντικατάσταση των μετοχών στους Δείκτες θα πραγματοποιηθεί κατά τα ορίζοντα στην παρ. 10.1.1 των Βασικών Κανόνων Διαχείρισης και Υπολογισμού των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. μετά την πάροδο 10 ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, οι μετοχές της εταιρίας Εμφασις αφαιρούνται από τον Γενικό Δείκτη Παράλληλης Αγοράς, από τον Δείκτη Συνολικής Απόδοσης Παράλληλης Αγοράς και από τον Δείκτη Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας. Η αφαίρεση των μετοχών από τους Δείκτες έγινε μετά το τέλος της συνεδρίασης της 18/03/2005.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v