Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εκποιούνται για δεύτερη ημέρα 7 (ΚΟ) μετοχές της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ , 4 (ΚΟ) της Notos Com και 200 (ΚΟ) της Πετζετάκις. Επίσης, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής πραγματοποιεί επίσκεψη στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ. Barroso.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί επίσκεψη στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ. Barroso.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 90/15.2.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται για δεύτερη ημέρα 7 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Τ.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης, με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της συνεδρίασης του Χ.Α. της 16.3.2005.

* Σύμφωνα με την αριθ. 90/15.2.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται για δεύτερη ημέρα 4 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης, με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –2% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της συνεδρίασης του Χ.Α. της 16.3.2005.

* Σύμφωνα με την αριθ. 90/15.2.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 200 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε. σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης, με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –2% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της συνεδρίασης του Χ.Α. της 16.3.2005.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Δημήτρης Βρεττάκος πραγματοποιούν στις 14:00, στο υπουργείο Ανάπτυξης (αίθουσα Τύπου), συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα γίνει δημοσιοποίηση του Σχεδίου Νόμου για την αναβάθμιση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (δ’ τρίμηνο).

- Νέες κατασκευές κατοικιών (Φεβρουάριος).

- Βιομηχανική παραγωγή (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v