Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η Alpha Bank πραγματοποιεί γ.σ. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων (ΦΟΙΝΔ) της Φοίνιξ Metrolife και των δικαιωμάτων (ΝΑΟΥΚΔ) της Κλωστήρια Ναούσης, ενώ εκποιούνται 12.917 (ΚΟ) μετοχές της ΑΤΤΙΚΑΤ, 14.204 (ΚΟ) της Notos Com και 700 της Πετζετάκις.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA BANK Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των ανωνύμων εταιριών Alpha Τράπεζα Α.Ε. και Δέλτα Singular A.E.Π., δι’ απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη, έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Alpha Τράπεζα Α.Ε., των οικείων πιστοποιητικών των Ορκωτών Ελεγκτών, της κατ’ άρθρο 69 παραγρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Εκθέσεως του Δ.Σ. και παροχή εξουσιοδοτήσεως για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως ή δηλώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα Α.Ε. κατά το ποσό του εισφερομένου μετοχικού κεφαλαίου της Δέλτα Singular A.E.Π., λόγω συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως. Μείωση, συνεπεία ακυρώσεως λόγω συγχύσεως, του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Τράπεζα Α.Ε., κατά το ποσό της συνολικής ονομαστικής αξίας των μετοχών που η απορροφώσα κατέχει στην απορροφώμενη. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ”Alpha Τράπεζα Α.Ε. κατόπιν κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών, για στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Alpha Τράπεζα Α.Ε. σε Ευρώ 5,35. Έκδοση και διανομή μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και χορήγηση ανεκκλήτου εντολής προς το Δ.Σ. για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Τράπεζα Α.Ε. των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της για τους σκοπούς της ως άνω συγχωνεύσεως.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 90/15.2.2005 απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 12.917 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Τ.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 15.3.2005.

* Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των δικαιωμάτων (ΝΑΟΥΚΔ) της εταιρίας ”ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης έχει ορισθεί η 18/3/2005.

* Σύμφωνα με την αριθ. 90/15.2.2005 απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 14.204 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –2% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 15.3.2005.

* Σύμφωνα με την αριθ. 90/15.2.2005 απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 700 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –2% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 15.3.2005.

* Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των δικαιωμάτων (ΦΟΙΝΔ) της εταιρίας ”ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ ΕΜΠ. ΑΝ. ΕΛΛ. ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡ.”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης έχει ορισθεί η 18/3/2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Εκτιμήσεις εμπορευματικών συναλλαγών (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη απασχολουμένων στο λιανικό εμπόριο (δ’ τρίμηνο).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Λιανικές πωλήσεις (Φεβρουάριος).

- Επιχειρηματικά αποθέματα (ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v