Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Fanco πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία για τον Ιανουάριο, καθώς και προσωρινά στοιχεία για τους εθνικούς λογαριασμούς.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερισμάτων

REVOIL: 0,15 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

FANCO A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών μέχρι και την χρήση 2004 και ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών.

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια καταβολής μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, με μερικό αποκλεισμό του δικαιώματος παλαιών Μετόχων.

3. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, με μερικό αποκλεισμό του δικαιώματος παλαιών Μετόχων.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

5. Τροποποίηση θέσπισης προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν Εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 § 9 του Κ.Ν.2190/20, όπως ισχύει.

6. Έγκριση συμμετοχής της Εταιρείας μας, ως εκ τρίτου συμβαλλόμενης, στην έκδοση Ομολογιακού Δανείου της Κλωστήρια Ναούσης ΑΕ.

7. Επικύρωση εκλογής μέλους Διοικητικού Συμβουλίου.

8. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν. 2190/20, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση Θυγατρικών ή άλλων εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

9. Διάφορες εγκρίσεις-ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ τα 75.674.414 δικαιώματα (ΛΟΔΙΣΔ) της εταιρίας ’LOGIC DATA INFORMATION SYSTEMS ΑΕ’, συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 11/3/2005 έως και 5/4/2005, με κωδικό ISIN GRX391003019, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος € 0,01. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 11/3/2005 έως και 11/4/2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Ιανουάριος).

- Προσωρινά στοιχεία εθνικών λογαριασμών (δ΄τρίμηνο).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v