Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.740 νέες (ΚΟ) και 30 νέες (ΠΟ) μετοχές της Εγνατία Τράπεζα, ενώ εκποιούνται 7.200 (ΚΟ) μετοχές της Alpha Bank. Επίσης, οι μετοχές της Εθνική Επενδυτική διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για το 2004.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ: 0,20 ευρώ.

Διάφορα

Στο πλαίσιο των συνεδρίων Eurogroup και Ecofin, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί, στις Βρυξέλλες, συνάντηση με τον Επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Joaquin Almunia, με τον οποίο θα συζητήσει για την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης και της Στρατηγικής της Λισσαβόνας, εν όψει του Εαρινού Συμβουλίου Κορυφής της Ε.Ε. που θα γίνει στις 22 και 23 Μαρτίου.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 74/8.2.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 7.200 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ALPHA TΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –1% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 8/3/2005.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 2.740 νέες (ΚΟ) και 30 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ”, που προέκυψαν από τη πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση 2.740 νέων (ΚΟ) και 30 νέων (ΠΟ) μετοχών, που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ομολογιών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που διαπραγματεύονται στο ΧΑ ανέρχεται σε 85.381.309 (ΚΟ) & 10.166.264 (ΠΟ) μετοχές.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Πρόεδρος, Σωτήριος Μαγόπουλος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Αριστοτέλους 27), με θέμα την ενημέρωση για τις ενέργειες και τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

Διάφορα

Πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin, στο οποίο συμμετέχει και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v