Η ατζέντα της Παρασκευής

Τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Αιολική με βασικότερο θέμα της την υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης του 2004. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων για το μήνα Δεκέμβριο.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 12ης Εταιρικής Χρήσης (1.1.2004 - 31.12.2004) μετά της επ’ αυτών εκθέσεως του Δ.Σ. και του Πιστοποιητικού Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτού.

2. Εγκριση πράξεων και αποφάσεων του Δ.Σ. για την 12η Εταιρική Χρήση (1.1.2004 - 31.12.2004).

3. Απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή για την 12η Εταιρική Χρήση (1.1.2004 - 31.12.2004).

4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Επικύρωση εκλογής προσωρινού μέλους του Δ.Σ.

6. Λήψη απόφασης για αγορά από την Εταιρεία ίδιων μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και μέχρι ποσοστού 10% του συνολικού αριθμού αυτών, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Δ.Σ. για την τήρηση των νομίμως προς τούτο διατυπώσεων, κατ’ εφαρμογή του νόμου (άρθρο 16 παρ. 5,6,7,10 και 11 του Ν. 2190/1920 ως αντικαθίστανται με το άρθρο 6 παρ. 3 του Ν. 2892/9001).

7. Άλλα θέματα - Ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, επισκέπτεται την Περιφέρεια της Ηπείρου, όπου θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με το νέο αναπτυξιακό νόμο.

Το απόγευμα, ο υπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων της περιοχής.

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί συνάντηση στις 10:00 π.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Φάτος Νάνο. Στις 11:30 π.μ., θα δεχθεί την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων ”Αθήνα-2004”, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Εταιρικές πράξεις

* Eισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ τα 20.270.000 δικαιώματα (ΝΑΟΥΚΔ) της εταιρίας ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ ΑΕ, συμμετοχής στην πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, διαπραγματεύσιμα από 4/3/2005 έως και 11/3/2005, με κωδικό ISIN GRX196003016, ελεύθερο ημερήσιο όριο διακύμανσης και τιμή εκκίνησης δικαιώματος ευρώ 0,25. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 4/3 έως και 18/3/2005.

* Με απόφαση του ΔΣ του ΧΑ η οποία ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 3/3/2005, η διαπραγμάτευση των μετοχών των εταιριών: FANCO AE, ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ ΑΕΒΕ, ΕΙΚΟΝΑ-ΗΧΟΣ ΑΕΕ, ELEPHANT ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΕΕ, ΕΤΜΑ ΑΕ ΤΕΧΝ. ΜΕΤΑΞΗΣ & ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ ΑΕ” τίθενται στο μοντέλο διαπραγμάτευσης ’υπό επιτήρηση’ (Αγορά Γ΄). Επίσης, αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕ & Σ.

* Σε εφαρμογή του άρθρου 109, του Κανονισμού Λειτουργίας του ΧΑ, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας MULTIRAMA AEBE μεταφέρεται στην Αγορά Δ (3-ωρης συνεχούς διαπραγμάτευσης).

* Συνεπεία των ανωτέρω αλλαγών, οι μετοχές της εταιρίας FANCO AE διαγράφονται από το δείκτη Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας και το Βιομηχανικό δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας VETERIN ΑΒΕΕ (με συντελεστή στάθμισης 100%) & τις μετοχές της εταιρίας ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΕΒΕΜ & Ε., αντίστοιχα.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Δεκέμβριος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Στοιχεία λιανικού εμπορίου (Ιανουάριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

Σάββατο 5/3

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί συνάντηση στις 12:30 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τους Νομάρχες της Ηπείρου στα Ιωάννινα και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα, στο οποίο θα μετέχουν και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Ηπείρου. Επίσης, πραγματοποιεί ομιλία σε ημερίδα που θα γίνει σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, με θέμα: ”Η ώρα της Περιφέρειας: Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και Επενδυτικά Κίνητρα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v