Η ατζέντα της Πέμπτης

Επαναληπτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Κλωστήρια Κορίνθου. Επίσης, η εταιρία Έδραση παρουσιάζει, σε σχετική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΜΕΧΑ, την οικονομική της πορεία, καθώς και τους νέους της στόχους.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή μερισμάτων

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: 0,108 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ Α.Ε.Β.Ε.: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, & επαναληπτική ιδιαίτερη συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 13:00, στην έδρα της εταιρίας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας σχετικά με το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρίας και του άρθρου 9 παρ.1 του Καταστατικού σχετικά με τον αριθμό των μετοχών της εταιρίας, λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της 02/08/2004, σύμφωνα με το άρθρο 13α παρ.2 Κ.Ν. 2190/20.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 11:00 π.μ. με τον υπουργό Ανάπτυξης της Τσεχίας, Giri Paroubek, και την υφυπουργό της Τσεχίας για θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Vera Jourova. Στις 19:00 ο υπουργός θα είναι επίσημος ομιλητής στο forum για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα, που διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και η Γαλλική Πρεσβεία στο Γκάζι (Πειραιώς 100).

Παρουσιάσεις

Ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) διοργανώνει παρουσίαση της εταιρίας Εδραση – Ψαλλίδας, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθούν η σύγχρονη επιχειρηματική μορφή της εταιρίας και των θυγατρικών της, η οικονομική της πορεία, η εξέλιξη των δραστηριοτήτων της καθώς και οι νέοι στόχοι και προοπτικές της.

Συνεντεύξεις τύπου

Η διοίκηση της εταιρίας ”Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος” πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου, στις 12:30, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα: Aegli Prive).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v