Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες EFG Eurobank Ergasias και Hyatt Regency ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους. Επίσης, η εταιρία Intersonic πραγματοποιεί γ.σ. με βασικό θέμα της την αύξηση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

INTERSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στις Αχαρνές Αττικής, οδός Νάξου 1 (έναντι Α` Εισόδου Ολυμπιακού Χωριού), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας, διενεργούμενη με μείωση του όλου αριθμού των μετοχών (reverse split), τροποποιουμένου του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Έγκριση αναπληρώσεων παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

3. Ακύρωση ιδίων μετοχών της Εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 12 του άρθρου 16 Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει, τροποποιουμένου του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

4. Ενημέρωση των μετόχων αναφορικά με την πορεία της Εταιρείας μας και της θυγατρικής αυτής OPTICAL MEDIA PRODUCTION EUROPE ΑΒΕΕ.

5. Διάφορες Ανακοινώσεις.

6. Ο,τιδήποτε ήθελε κατά νόμον προταθεί.

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 239.609 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.” οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.”, με βάση τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: α) οι μέτοχοι της απορροφώμενης ανταλλάσσουν 1 παλαιά μετοχή, με 0,3259986 νέας κοινής μετοχής της απορροφώσας, β) οι μέτοχοι της εισηγμένης διατηρούν τον ίδιο αριθμό μετοχών που κατέχουν. Μείωση ονομαστικής αξίας μετοχής σε 0,30 ευρώ (από 5,08 ευρώ). Από τη ίδια ως άνω ημερομηνία, το νέο σύνολο των εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 20.270.000 (ΚΟ) μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Διευκρινίζεται ότι με βάση την αριθ. 37/8.7.2004 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει, δεν προβλέπεται προσαρμογή της τιμής της μετοχής και επομένως δεν προκύπτει διαφοροποίηση στα όρια διακύμανσης που ορίζει η αριθ. 18/291/22.1.2004 απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Κ.

Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ARROW Α.Ε.Ε.Χ.” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 2004, 0,10 ευρώ ανά μετοχή.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες EFG Eurobank Ergasias, και Hyatt Regency ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές (Προσωρινά στοιχεία – Δεκέμβριος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ΄τρίμηνο).

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Ιανουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ΄τρίμηνο).

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικής εμπιστοσύνης (Φεβρουάριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v