Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ, Τιτάν, Τράπεζα Κύπρου και Folli – Follie ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους. Επίσης, η εταιρία Ρόκας πραγματοποιεί γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΜΕΤΑΛ/ΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Χ.ΡΟΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 18:00 για τους μετόχους κατόχους κοινών μετοχών και ώρα 18:15 για τους μετόχους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας (Ριζαρείου 3, Χαλάνδρι), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εισδοχής νέων μελών τού Δ.Σ. ύστερα από παραίτηση παλαιών μελών.

2. Εκλογή νέου Δ.Σ. και ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών αυτού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

3. Ανάκληση της απόφασης της Έκτακτης Γ.Σ. της 3/11/04 περί εκδόσεως μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

4. Παροχή εξουσίας στο Δ.Σ. να εκδώσει μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο μέχρι τού ποσού των Euro 40 εκατομμυρίων, για μία πενταετία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

5. Τροποποίηση του άρθρου 21 του καταστατικού.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ, Τιτάν, Τράπεζα Κύπρου και Folli – Follie ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της χρήσεως 2004.

Συναντήσεις Γ. Αλογοσκούφη

O Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί αύριο, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00, με τους βουλευτές Ηπείρου, εν όψει της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην Περιφέρεια της Ηπείρου στις 4 και 5 Μαρτίου.

Από τις 12.00 έως τις 14.00, ο Υπουργός θα έχει διαδοχικές συσκέψεις με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα, τον Υπουργό Μεταφορών Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον Υπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη.

Στις 16.00, ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νικόλαο Γκαργκάνα.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Ιανουάριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v