Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Alpha Bank και Γερμανός ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους. Επίσης, οι εταιρίες Μουριάδης και Arrow πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 326.398 νέες (ΚΟ) μετοχές της Forthnet.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, επί της συμβολής των οδών Αγίας Λαύρας 2 και Σαρανταπόρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για την πώληση 243.705 ανωνύμων μετοχών εκδόσεως της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ και το διακριτικό τίτλο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΕ, των οποίων η εταιρεία είναι αποκλειστική κυρία, νομέας και κάτοχος, και οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 63,92% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της ως άνω εταιρείας ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΕ.

2. Έγκριση από τη Γενική Συνέλευση της εκλογής προσωρινού συμβούλου, ο οποίος εξελέγη σε αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Άλλα Θέματα - Ανακοινώσεις.

ARROW Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, αντί της αρχικά ορισθείσας για την 17/02/2005, στην Αθήνα, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Κανάρη 24, 4ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του πίνακα διάθεσης για την πέμπτη εταιρική χρήση (1.1.2004 έως 31.12.2004) και ειδικότερα του Ισολογισμού μετά των Αποτελεσμάτων Χρήσης, του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων και του Προσαρτήματος μετά των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της πέμπτης εταιρικής χρήσης (1.1.2004 έως 31.12.2004).

3. Έγκριση αμοιβών - αποζημιώσεων των μελών του Δ.Σ. για την πέμπτη εταιρική χρήση (1.1.2004 έως 31.12.2004).

4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας για την έκτη εταιρική χρήση (1.1.2005 έως 31.12.2005) και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

6. Ανάκληση υφιστάμενης απόφασης και λήψη νέας απόφασης για αγορά ιδίων Μετοχών της Εταιρείας μέχρι ποσοστού 10% του συνολικού αριθμού αυτών.

7. Εκλογή νέου Δ.Σ. της εταιρείας και καθορισμός των ανεξαρτήτων μελών αυτού.

8. Aνακοινώσεις.

Διάφορα

O υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 14:00 μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο, με θέμα την ελληνική συμμετοχή στην διεθνή έκθεση EXPO 2005. Στις 17:00 μ.μ., ο υπουργός θα ενημερώσει τους βουλευτές της Ν.Δ. που μετέχουν στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τρέχοντα οικονομικά θέματα.

Εταιρικές πράξεις

* Ακυρώνονται και διαγράφονται από το ΧΑ οι 195.840 ίδιες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΛ. ΒΙΟΜ. ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΕ”, στα πλαίσια εφαρμογής του άρθρου 16 του Ν. 2190/20. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 30.624.091 (ΚΑ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης € 0,73.

* Η επωνυμία της εταιρίας ”RAINBOW COMPUTER AE ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” αλλάζει σε ”RAINBOW AE ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι νέες 326.398 (KO) μετοχές της εταιρίας ”FORTHnet A.E.”, που προέκυψαν από τη πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. της εισηγμένης και των θυγατρικών της εταιριών (βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα), καθώς επίσης και από τα μέλη του Δ.Σ. και τα ανώτερα στελέχη της εισηγμένης και των θυγατρικών της (μακροπρόθεσμο πρόγραμμα) –συνολικά 119 άτομα- σε τιμή διάθεσης μετοχής € 3,76. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 16.851.695 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης € 1,18. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 5,00 ευρώ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Alpha Bank και Γερμανός ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο πρόεδρος του ομίλου της Alpha Bank, Γιάννης Σ. Κωστόπουλος, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00 μ.μ., στο κεντρικό κτήριο της Τραπέζης (Σταδίου 40).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v