Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς, Cosmote, Frigoglass, Ελληνικά Πετρέλαια και Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τη χρήση του 2004. Επίσης, παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των δικαιωμάτων (ΣΩΛΚΔ) της Σωληνουργεία Κορίνθου, ενώ παύουν να διαπραγματεύονται και διαγράφονται από το ΧΑ οι μετοχές της εταιρίας Π & Κ.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί τις ακόλουθες συναντήσεις:

• Στις 10:30 π.μ., θα έχει σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αλέξη Πιλάβιο, και τον Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σπύρο Καπράλο, σχετικά με το νομοσχέδιο για την ”κατάχρηση αγοράς”.

• Στις 11:30 π.μ. θα έχει σύσκεψη με τον υπουργό Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, για την εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου.

• Στις 12:30 μ.μ. θα έχει σύσκεψη για την Expo 2005 με τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Μπασιάκο, και Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρη Αβραμόπουλο, την αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, και τους υφυπουργούς Ανάπτυξης, Γιάννη Παπαθανασίου, και Πολιτισμού, Πέτρο Τατούλη.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των δικαιωμάτων (ΣΩΛΚΔ) της εταιρίας ”ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ”, συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 25/2/2005.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”Π. & Κ. ΑΝΩΝΥΜH ΕΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ” παύουν να διαπραγματεύονται και διαγράφονται από το ΧΑ, κατόπιν της απόφασης της Γεν. Συνέλευσης των μετόχων της 14/2/2005 για οριστική λύση της εταιρίας και της αριθ. Κ2-2006/21.2.2005 σχετικής ανακοίνωσης του Υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς, Cosmote, Frigoglass και Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τη χρήση του 2004.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 13:30 μ.μ., στα γραφεία της (Αμαλίας 54), όπου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του 12μήνου (1.1.2004 – 31.12.2004), καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Δεκέμβριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

- Καταναλωτικές δαπάνες (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v