Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες ΟΠΑΠ και Intralot ανακοινώνουν τα αποτελέσματα έτους, ενώ οι εταιρίες ΟΛΘ και Κλωστήρια Κορίνθου πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας παρουσιάζει τα αποτελέσματα του Ecofin.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΟΛΘ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη, (Κεντρικό Κτίριο, Α Προβλήτα Λιμένα, Αίθουσα Συνεδριάσεων), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση για το θέμα της ”αποδοχής των όρων διάβασης της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας δια του χώρου του λιμένα Θεσσαλονίκης”.

2. Αναπροσαρμογή - Τροποποίηση αμοιβών -αποζημιώσεων μελών Δ.Σ. - Ελεγκτικής Επιτροπής.

3. Διάφορες Ανακοινώσεις.

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ Α.Ε.Β.Ε.: Α/ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας σχετικά με το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρίας και του άρθρου 9 παρ.1 του Καταστατικού σχετικά με τον αριθμό των μετοχών της εταιρίας, λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της 02/08/2004, σύμφωνα με το άρθρο 13α παρ.2 Κ.Ν. 2190/20.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Ιδιαίτερη συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας σχετικά με το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρίας και του άρθρου 9 παρ. 1 του Καταστατικού σχετικά με τον αριθμό των μετοχών της εταιρίας, λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της 02/08/2004, σύμφωνα με το άρθρο 13α παρ.2 Κ.Ν. 2190/20.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα του ECOFIN, στις 11:30, στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες ΟΠΑΠ και Intralot ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τη χρήση του 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (Δεκέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Σάββατο 19/2

Γενικές συνελεύσεις

ΝEW MILLENNIUM INVESTMENTS Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της ”Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.” επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 24 Β, ισόγειο, 151 25 Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της τέταρτης (4ης) Εταιρικής Χρήσης (1.1.2004 - 31.12.2004) και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Έγκριση εκλογής νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

3. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της τέταρτης (4ης) Εταιρικής Χρήσης.

4. Ενημέρωση Μετόχων για τη διαδικασία μετατροπής της Εταιρίας σε Αμοιβαίο Κεφάλαιο. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Εταιρίας να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής.

Κυριακή 20/2

Ημερίδες

Με πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, και του υφυπουργού, Γιώργου Σαλαγκούδη, πραγμαοποιείται ημερίδα με θέμα ”Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας-Ανάπτυξη για όλους”, στις 11:00 π.μ., στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (αίθουσα Θεσσαλονίκη). Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γ. Σαλαγκούδης, ο Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας, Σ. Ευσταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, Ν. Κακούρης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v