Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Coca - Cola ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους. Επίσης, έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Τράπεζα Αττικής με βασικό θέμα της τη λήψη απόφασης για την έκδοση ομολογιακού δανείου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 11:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα ΒΙΚΕΛΑ του ισογείου του επί της οδού Ακαδημίας 54 κτιρίου της Τράπεζας Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την έκδοση ομολογιακού δανείου, παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης θα μετάσχει σήμερα και ώρα 11:00 π.μ., στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής.

Στις 13:30 θα δεχθεί τον κ. Fernand Cart Heiser, Πρέσβη του Λουξεμβούργου, της χώρας που ασκεί την Προεδρία της Ευρωπαικής Ένωσης στο πρώτο εξάμηνο του 2005.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Coca – Cola Ε.Ε.Ε. ανακοινώνει τα αποτελέσματα έτους στις 11:30 π.μ.

Συνεντεύξεις τύπου

Η εταιρία Δέλτα Συμμετοχών πραγματοποιεί συνεντευξη τύπου στις 12:00, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ζάππας) με θέμα τις επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της για ανάπτυξη, ηγετική θέση και αύξηση αξιών για τους μετόχους της.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Λιανικές πωλήσεις (Ιανουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ΄τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v