Η ατζέντα της Δευτέρας

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Intracom και Π & Κ, ενώ εκποιούνται 700 (ΚΟ) της εταιρίας S & B. Επίσης, ανακοινώνονται στοιχεία για τους εθνικούς λογαριασμούς του δ΄τριμήνου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ Ελληνική Βιομηχανία Τηλεπικοινωνιών και Συστημάτων Πληροφορικής, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (19,5 χ.θ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ Συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα από Παιανία προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση ίδρυσης αλλοδαπής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης από τα αντληθέντα κεφάλαια, σύμφωνα με την από 24.06.2004 απόφαση (12ο θέμα) της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

2. Έγκριση ίδρυσης εργοληπτικής ανώνυμης εταιρείας από τα αντληθέντα κεφάλαια για την απόκτηση πτυχίου 3ης τάξης του Μ.Ε.ΕΠ., σύμφωνα με την από 24.06.2004 απόφαση (12ο θέμα) της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

3. Παροχή ειδικής έγκρισης (άδειας) για τη μίσθωση από την INTRACOM ακινήτου, ιδιοκτησίας αυτής, ως και για τη σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού παροχής υπηρεσιών με την ως άνω εταιρεία, σχετικά με το ως άνω ακίνητο.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών Μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ως ισχύει σήμερα.

Π & Κ Α.Ε.Ε.Χ.: Γενική συνέλευση των μετόχων της υπό εκκαθάριση εταιρίας, με Απόφαση των Εκκαθαριστών (που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2005), στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 91, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Περάτωση της εκκαθάρισης της εταιρίας και έγκριση των τελικών οικονομικών καταστάσεων λήξης της εκκαθάρισης (26/08/2004 - 20/01/2005), μετά των επ’ αυτών εκθέσεων των Εκκαθαριστών και των Ελεγκτών.

2. Έγκριση διανομής στους μετόχους των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας.

3. Οριστική Λύση της εταιρίας.

4. Απαλλαγή των Εκκαθαριστών και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης.

5. Έγκριση αμοιβών των εκκαθαριστών και των Διευθυντών της εταιρίας.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 31/20.1.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται 700 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”S & B BIOMHXANIKA OΡΥΚΤΑ Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –3% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 14/2/2005.

Οικονομικά στοιχεία

- Εθνικοί λογαριασμοί (δ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v