Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Σέλμαν πραγματοποιεί γ.σ. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 192.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της Αγροτικός Οίκος Σπύρου, οι 147.940 νέες (ΚΟ) της Informatics, οι 131.900 νέες (ΚΟ) της Intralot, οι νέες (ΚΟ) μετοχές της Inform Π. Λύκος και οι 1.288.250 νέες (ΚΟ) της Cosmote.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε.: Εκτακτη καταστατική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της, οδός Βουκουρεστίου αρ. 32 Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Απόφαση ακυρώσεως κατ άρθρον 16 παρ 12 ΚωδΝ.2190/20 αποκτηθεισών ιδίων μετοχών της Εταιρείας με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών και του Μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Έγκριση των σχετικών λογιστικών διευθετήσεων.

2. Τροποποίηση του άρθρου 6 περί του Κεφαλαίου του Καταστατικού της εταιρείας.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 192.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της Εταιρίας ”ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΑΕΒΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 57.600 Ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και το προσωπικό της Εταιρίας καθώς και από τα μέλη των Δ.Σ. και το προσωπικό των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε 57 άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 0,565 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 147.940 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”Ινφορματικς Η/Υ ΑΕΒΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 110.955 Ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας τα οποία ανέρχονται συνολικά σε 12 άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 0,75 Ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 131.900 νέες (ΚΟ) μετοχές της Εταιρείας ”ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά Euro 48.803,00, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) κατά το τρέχον έτος, τα στελέχη και το προσωπικό της Εταιρείας, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε 28 άτομα, σε τιμή διάθεσης εκάστης μετοχής Euro 5,87.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι νέες (ΚΟ) μετοχές της Εταιρίας ”INFORM Π. ΛΥΚΟΣ ΑΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 47.290 Ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options plan) από το προσωπικό της Εταιρίας, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε 218 άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 0,55 Ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.288.250 νέες (ΚΟ) μετοχές της Εταιρίας ”COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 12.438.741,40 Ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα διευθυντικά στελέχη της Εταιρίας.

* Ακυρώνονται και διαγράφονται από το ΧΑ οι 844.490 ίδιες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΙΑΣΩ ΑΕ”, στα πλαίσια εφαρμογής του άρθρου 16 του Ν. 2190/20. Από την ίδια ημερομηνία, οι 44.075.500 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας, είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,93 (από € 1,27) λόγω μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ισόποση αναλογική επιστροφή στους μετόχους της εταιρίας. Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 3,94 ευρώ.

* Οι μετοχές της εταιρίας ”ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ” είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,84 (από € 1,84) λόγω μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ισόποση αναλογική επιστροφή στους μετόχους της εταιρίας.Προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης: 4,46 ευρώ.

* Μετά την ισόποση μείωση και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οι μετοχές της εταιρίας ”ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ”, είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την (ίδια) ονομαστική αξία 1,62 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Συνεντεύξεις τύπου

Το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και η εταιρία ΜΟΔ πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Συστήματος Πληροφόρησης των Πολιτών για τις δράσεις του ΚΠΣ (www.info3kps.gr) στις 13:00 μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο, αίθουσα 14. Θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χ. Φώλιας, ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Κ. Μουσουρούλης, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΔ, Δ. Καρδοματέας.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Χονδρικό εμπόριο (Δεκέμβριος).

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v