Η ατζέντα της Τρίτης

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία F.G. Europe με βασικότερο θέμα της τη λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών. Επίσης, εκποιούνται, για 2η ημέρα, 9 (ΚΟ) και 300 (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

F.G. EUROPE A.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κατόχων κοινών ονομαστικών μετοχών, στις 15:00, στην έδρα της εταιρείας στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 128 στη Γλυφάδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ.5 του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει.

2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Με απόφαση του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, συγκαλείται η Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα ” Ευαγ. Γιαννόπουλου ” στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Απασχόλησης ( Πειραιώς 40 ). Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης, στην οποία θα συμμετάσχουν κατά τα προβλεπόμενα από τον Νόμο οι εκπρόσωποι των Κοινωνικών Εταίρων (Γ.Σ.Ε.Ε., Σ.Ε.Β., Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., Ε.Σ.Ε.Ε., κ.λ.π.) και άλλων κοινωνικών φορέων θα είναι: ”2005: Η προώθηση της Απασχόλησης και η ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας”.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 2/4.1.2005 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, εκποιούνται, για 2η ημέρα, 9 (ΚΟ) και 300 (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.” σε τιμή εκποίησης που θα διαμορφωθεί εντός των ορίων απόκλισης με ανώτατο όριο +10% και κατώτατο –6% από την τιμή κλεισίματος της μετοχής, κοινής και προνομιούχου αντίστοιχα, της Συνεδρίασης του Χ.Α. της 8/2/2005.

Διεθνείς εξελίξεις

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v