Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Veterin πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερα θέματα την έκδοση κοινού ενυπόθηκου ομολογιακού δανείου και την εκλογή νέου δ.σ. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία Δεκεμβρίου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

VETERIN Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 9:00, στον Ασπρόπυργο Αττικής, θέση Βραγκό, στα γραφεία της, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας λόγω λήξεως της θητείας του.

2. Εκδοση Κοινού Ενυπόθηκου Ομολογιακού Δανείου κατά την έννοια του άρθρου 6 του ν. 3156/2003, ανώτατου ποσού ευρώ 20.530.000, με ιδιωτική κάλυψη μέσω Τραπεζών και / ή άλλων χρηματοδοτικών οργανισμών που θα προσκληθούν από τις ’’ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.’’ και ’’EFG Telesis Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ’’ και παροχής εξασφαλίσεων υπό την μορφή προσωπικών εγγυήσεων και εμπράγματων ασφαλειών.

3. Άλλα θέματα-Ανακοινώσεις.

Διάφορα

Η GL Trade και ο ΣΜΕΧΑ πραγματοποιούν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ”Διεθνείς Αγορές Μετοχών και Παραγώγων: μια νέα πρωτοποριακή προσέγγιση ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης για τα μέλη του Χ.Α.”, στις 16:30-18:30, στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Παρουσιάσεις

Οι πρόεδροι της Πανελλήνιας Τράπεζας και της DZ Bank, κ.κ. Γιάννης Λεμπιδάκης και Dr Ulrich Brixner, πραγματοποιούν την επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας συνεργασίας τους, στις 13:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία (αίθουσα Ballroon B-C).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v