Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Q & R, Informatics, Compucon, Αιολική και Vivere. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης αξίας λιανικών πωλήσεων Νοεμβρίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

QUALITY & RELIABILITY Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο Δήμο Χολαργού Αττικής (οδός Μεσογείων 246), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή έδρας της εταιρείας.

2. Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.

ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων της ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ, που βρίσκεται επί της οδού Ιωνίας 117, Χαμόμυλος Αχαρνών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και μείωση του αριθμού τους, χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Άλλα θέματα αφορώντα στη λειτουργία της εταιρίας.

COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ A.B.E.E.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στην έδρα της εταιρίας στο 14’ χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση της από 31/12/2004 απόφασης του Δ.Σ. για παράταση του χρόνου υλοποίησης του Επενδυτικού Σχεδίου της εταιρίας και τροποποίηση της χρήσης του υπολοίπου των αδιάθετων κεφαλαίων (αντληθέντων και μη).

2. Εγκριση απόφασης του Δ.Σ. για την εκλογή νέου μέλους, στην θέση αποχωρήσαντος λόγω παραίτησης. (άρθρο 11 παραγρ.2 Καταστατικού).

3. Λήψη απόφασης για την Αναθεώρηση του Επενδυτικού Σχεδίου και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της Πλ. Φιλικής Εταιρείας αρ. 14, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

VIVERE Α.Ε.: Β’ Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρίας (Πλατεία Παναγοπούλου, Αγρίνιο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο.

3. Άλλα θέματα, ανακοινώσεις, εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ αυτών.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 11:00 π.μ., με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου, Francois Loos. Επίσης, στις 13:30 μ.μ., ο υπουργός θα είναι ο επίσημος ομιλητής στο γεύμα της Ευρωμεσογειακής Διυπουργικής και Επιχειρηματικής Συνδιάσκεψης.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων (Νοέμβριος).

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ΄τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Νοέμβριος).

Κυριακή 6/2

Γενικές συνελεύσεις

Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 18:00, στο ξενοδοχείο ”ΖΑFOLIA”, που βρίσκεται στην Αθήνα και επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αρ. 87-89, με θέματα ημερησίας διατάξεως: 1. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης και της Πράξης Απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” από την εταιρεία ”BELCOT A.E.” και εισφοράς του στην απορροφώσα εταιρεία με την επωνυμία ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το δ.τ. ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε”.

2. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης και της Πράξης Απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” από την εταιρεία ”ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ Α.Ε.” και εισφοράς του στην απορροφώσα εταιρεία με την επωνυμία ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το δ.τ. ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε”.

3. Έγκριση της από 28-11-2004 λογιστικής κατάστασης απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” της εισφέρουσας εταιρείας ”BELCOT A.E.” καθώς και της από 28-11-2004 Έκθεσης διαπίστωσης της Λογιστικής Αξίας του παραπάνω αποσχισθέντος κλάδου του Ορκωτού Ελεγκτή Στυλιανού Ξυδιά.

4. Έγκριση της από 28-11-2004 λογιστικής κατάστασης απόσχισης του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” της εισφέρουσας εταιρείας ”ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ Α.Ε.” καθώς και της από 28-11-2004 Έκθεσης διαπίστωσης της Λογιστικής Αξίας του παραπάνω αποσχισθέντος κλάδου του Ορκωτού Ελεγκτή Στυλιανού Ξυδιά.

5. Λήψη απόφασης για την απορρόφηση των αποσχιζόμενων κλάδων της κάθε μιας εκ των ανωτέρω εταιρειών ”BELCOT A.E.” και ”BI.BA.TOM A.E.” από την απορροφώσα εταιρεία ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το δ.τ. ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε” και καθορισμός της σχέσεως των αξιών των εισφερομένων κλάδων και της απορροφώσης εταιρείας.

6. Ορισμός εκπροσώπων της εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως, δηλώσεως ή ανακοινώσεως που απαιτείται για την απόσχιση και εισφορά των κλάδων από τις ανώνυμες εταιρείες ”BELCOT AE” και ”ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ Α.Ε.” και απορρόφηση των κλάδων από την απορροφώσα ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε”.

7. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων του για την απόσχιση του κλάδου ”Εκκόκκισης και Εμπορίας Βάμβακος” από τις εταιρείες ”BELCOT A.E.” και ”ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ Α.Ε.” και εισφοράς τους με απορρόφηση στην εταιρεία ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το δ.τ. ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε”.

8. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό λόγω απορρόφησης των κλάδων εταιρειών ”BELCOT A.E.” και ”ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ Α.Ε.” και έκδοση νέων μετοχών.

9. Τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου, λόγω της απορρόφησης των κλάδων δραστηριότητος των ανωτέρω εταιρειών.

10. Χορήγηση ειδικής έγκρισης του άρθρου 23Α για την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων και συμβολαίου μεταξύ της εταιρείας ”Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε” και των εταιρειών ”BELCOT A.E.” και ”ΒΙ.ΒΑ.ΤΟΜ Α.Ε.”.

11. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, § 1. Κ.Ν. 2190/20, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην Δ/νση εταιρειών, που επιδιώκουν παρόμοιους με την εταιρεία σκοπούς.

12. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v