Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Marfin Financial Group πραγματοποιεί έκτακτη γενική δυνέλευση με βασικό θέμα της την αγορά ιδίων μετοχών. Επίσης, το τμήμα υποστήριξης επενδυτικού κοινού του ΧΑ πραγματοποιεί σεμινάριο αναφορικά με τη δομή – λειτουργία της Χρηματιστηριακής Αγοράς.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της ”Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.”, επί της Λεωφ. Κηφισίας 24 Β, ισόγειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του κ.ν. 2190/1920, όπως αυτό ισχύει.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί τις ακόλουθες συναντήσεις:

στις 10:00 π.μ. με την υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μαριέττα Γιαννάκου,

στις 11:00 π.μ. με τον υφυπουργό Οικονομικών, Πέτρο Δούκα,

στις 12:00 μ.μ. με το νέο πρέσβη της Κίνας, Tian Xuejun και

στις 12:30 μ.μ. με το νέο πρέσβη των ΗΠΑ, Charles Ries.

Το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιεί εκδήλωση – σεμινάριο αναφορικά με τη δομή – λειτουργία της Χρηματιστηριακής Αγοράς, στις 15:00, στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10).

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστος Φώλιας, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα 305 του υπουργείου με θέμα την πρόοδο απορρόφησης του Γ’ Κ.Π.Σ. για το έτος του 2004.

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ΄τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v