Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Cyclon Ελλάς πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικό θέμα της την έγκριση ομολογιακού δανείου. Επίσης, ο ΣΕΠΕ πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου με θέμα το πλάνο δράσης για την ανάπτυξη του internet στην Ελλάδα.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, επί της οδού Ηρώδου Αττικού 12Α, Μαρούσι Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3156/2003 μέχρι του ποσού των Euro 20.000.000 για την αποπληρωμή κοινοπρακτικού δανείου ποσού Euro 11.738.811,44 και για την χρηματοδότηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας 2005-2007 καθώς και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να διαπραγματευθεί τους ειδικότερους όρους με τις τράπεζες και να επιληφθεί των διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την έκδοση αυτού.

Οικονομικά στοιχεία

- Εμπορευματικές συναλλαγές (προσωρινά στοιχεία – Νοέμβριος).

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί σήμερα, 25 Ιανουαρίου και ώρα 9.30, με το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ. Στις 11.00 θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και στις 14.00 θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Πέτρο Τατούλη.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 14:30 μ.μ., στo ξενοδοχείο InterContinental, αίθουσα Athenaeum (Λ. Συγγρού 89 – 93), με θέμα: ”Πλάνο δράσης για την ανάπτυξη του internet στην Ελλάδα”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Ιανουάριος).

- Πωλήσεις υπαρχουσών κατοικιών (Δεκέμβριος).

Γαλλία

- Κατασκευές νέων κατοικιών (Δεκέμβριος).

- Άδειες κατασκευών (Δεκέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v