Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Έμπεδος και Vivere πραγματοποιούν γενική συνέλευση με βασικότερα θέματα την αύξηση της ονομαστικής αξίας μετοχής με μείωση του αριθμού των μετοχών της και τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας, αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, Νέα Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής με μείωση του αριθμού των μετοχών της εταιρείας (Reverse split) - Χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την διάθεση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων.

2. Τροποποίηση των άρθρων 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) και 16 (Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου) του καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο.

3. Έγκριση αναπλήρωσης κενών θέσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

VIVERE ENTERTAINMENT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.: Επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στα γραφεία της εταιρείας, Αγρίνιο (Πλατεία Παναγοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

2. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο.

3. Άλλα θέματα, ανακοινώσεις, εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ’ αυτών.

Διάφορα

Εκδήλωση με θέμα το ασφαλιστικό πρόβλημα και την σύνδεσή του με την αποταμίευση και την ανάπτυξη διοργανώνει το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), στις 13:00, στην αίθουσα Τέχνης & Λόγου – Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου) με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης και δημόσιας παρουσίασης της μελέτης με τίτλο ”Ασφαλιστικό, Αποταμίευση & Ανάπτυξη: Μια Πρόταση Οικονομικής Λογικής”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Δεκέμβριος).

Ευρωζώνη

- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοινώνει το μηνιαίο της report.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v