Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Δαΐος Πλαστικά και Interfish πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα του συμβουλίου Ecofin.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 12ο χιλ. επαρχ. οδού Βέροιας – Νάουσας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού (περί του σκοπού της εταιρίας).

2. Έγκριση συνάψεως συμβάσεως με μέλη του Δ.Σ. για παροχή υπηρεσιών απ’ αυτά προς την εταιρία βάσει ειδικής σχέσεως μισθώσεως εργασίας ή εντολής.

3. Έγκριση απόκτησης περιουσιακού στοιχείου εκ μέρους της εταιρίας από μέλος του Δ.Σ.

INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.: Eκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στην έδρα της Εταιρίας, στην Λάρυμνα, του Δήμου Οπουντίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης. 1. α. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση: 1) ειδικών αποθεματικών Ν.1892/90 2) αδιανέμητων κερδών προηγούμενων χρήσεων 3) διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον, με έκδοση νέων μετοχών που θα διατεθούν δωρεάν στους παλαιούς μετόχους. β. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

2. Έγκριση απόφασης του Δ.Σ. της Εταιρίας περί παρατάσεως χρονοδιαγράμματος υλοποίησης επενδυτικού προγράμματος περιλαμβανομένου στο Ενημερωτικό Δελτίο για την εισαγωγή μετοχών της Εταιρίας στο ΧΑ και αλλαγής χρήσεως μέρους των κεφαλαίων, που αντλήθηκαν από το Χ.Α.

3. Τροποποίηση του άρθρου 30 του Καταστατικού.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα του Ecofin, στις 13:00, στην αίθουσα 305 Β του υπουργείου.

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται η τακτική συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με εκπροσώπους του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης, στις 12:00, στα γραφεία του ΣΕΒ, (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

Στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HYDROPLAN πραγματοποιούν συνέντευξη τύπου στις 12:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Νέες κατασκευές κατοικιών (Δεκέμβριος).

- Άδειες κατασκευών (Δεκέμβριος).

- Έκδοση του Beige Book της FED (η έκδοση του Beige Book γίνεται 8 φορές τον χρόνο και συγκεντρώνει πληροφορίες οικονομικής δραστηριότητας και συνθηκών, τις οποίες συλλέγουν οι επιμέρους ομοσπονδιακές τράπεζες).

Αγγλία

- Ποσοστό ανεργίας (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v